Klanten aan het woord

Hier volgen uitspraken van een aantal cliënten over de resultaten van hun traject

“Altijd gewerkt, hard gewerkt en me als professional ontwikkeld. Nooit stil gestaan bij het moment dat dit zou stoppen. Hoe verwerk je dit, wil ik zo verder, wat kan ik verder nog, hoe pak ik dat dan aan? Allemaal vragen waarop ik in mijn loopbaantraject een antwoord op heb gevonden en trouwens ook een baan!   Eigenlijk kwam dat er logisch achteraan, nadat ik alle stappen had gezet”

Docent universiteit over Outplacement

“Ik was me er niet van bewust dat mijn eigen communicatie de oorzaak was van de weerstand, ik heb geleerd op een andere manier te communiceren, ‘t is veel effectiever zo en het voelt beter voor mij en de ander.”

Docent Hogeschool over Personal coaching

“Tot mijn tanden gewapend wilde ik na 24 jaar dienstverband de strijd aangaan met mijn werkgever. Achteraf gezien was ik het contact met mezelf kwijt geraakt, de ander had de macht. In dit traject heb ik mezelf losgeweekt van mijn werk; ik heb de man teruggevonden die trots is op wat ‘ie kan. Ik handel weer zelf, daar is geen strijd meer voor nodig”

Professional Healthcare over Loopbaanadvies

“Ik wist niet wat mij remde en waarom ik niet kon doorgroeien, nu zie ik wat ik deed, hoe ik de deelnemers en medestanders onvoldoende betrok, zeg maar dat ik te gesloten was. Ik ben nu zoveel vrijer en effectiever, heb ook nog eens meer tijd over voor leuke zaken.”

Internationaal ondernemer over Management Coaching/Loopbaanadvies

“Ik was vergeten hoe je “nee” zegt. Verhard en opgebrand ben ik aan een proces van zelfinzicht en reflectie begonnen. Vitaler, met veel meer eigenheid en bewegelijkheid ben ik recent gestart in een bestuursfunctie”

CEO metaalindustrie over Loopbaanadvies/Outplacement

“We hadden niet door dat we allen een eigen, een andere kant op keken. Leren kijken naar je eigen gedrag en dat van een ander was niet makkelijk. We hebben gezien hoe we elkaar kunnen versterken, wat ons succesvol maakt en hoe we dat kunnen herhalen.”

Managementteam overheid over Team coaching

“De klant bedienen ja, elkaar bedienen nee. Zo zijn we gestart. We hebben onszelf laten zien in de teambijeenkomsten, we hebben gemerkt hoe goed we samen oplossingen kunnen vinden door elkaar de consulteren en adviseren. Zelf doen en verantwoordelijkheid nemen is leuk en wordt gewaardeerd!”

Serviceteam over Workshop Team Coaching

Na jaren “trouwe dienst” was het ontslag een schok en ik was het slachtoffer. Ik heb geleerd om uit deze rol te stappen en me weer ondernemer van mijn eigen toekomst te voelen. Ik was en ben nog steeds verrast over de kracht die in me woont en de manier waarop ik me nu kan bewegen op de arbeidsmarkt: netwerken, social media. Ik heb het allemaal leren inzetten en heb mijn bestemming als bewindvoerder en budgetcoach gevonden.”

Medewerker Gemeentelijke Overheid over Outplacement

“Na 15 leven en werken in het buitenland heb ik geleerd hoe ik mezelf kan presenteren op de Nederlandse arbeidsmarkt . Ik heb de markt bewerkt en een baan gevonden die past bij mijn talenten en mijn levenservaring ofwel ik heb mijn goud gevonden”

Beleidsmedewerker verslavings zorg over Outplacement

Vanuit liefde voor mijn vak, was ik gericht op de inhoud en het onderwijsproces. Ik kreeg ordeproblemen in mijn klas en studieresultaten van leerlingen liepen terug. In de begeleiding heb ik ontdekt dat mijn passie voor ontwikkeling van jonge mensen was ondergesneeuwd. In contact met mezelf en mijn leerling is orde minder een issue en is er meer tijd om samen te leren.”

Docent VO over Loopbaanadvies/Personal Coaching

“Het heeft me geholpen om te leren ook zaken over te dragen aan anderen en niet alles meer zelf te willen doen. Ik zie nu meer dan voorheen en stel meer vragen voordat ik zelf invul. Dit samen-zijn met anderen is het stukje zingeving dat ik miste.“

Ondernemer MKB over Management Coaching

Volgende stap?

Neem direct vrijblijvend contact met mij op.

Contact opnemen