Workshops

om effectiever te bewegen

De juiste vliegroute wanneer je:

  • wilt gaan netwerken, jobmarketen en solliciteren. Daarom wil je leren hoe je jezelf beter kunt “neerzetten” en presenteren.Je wilt vaardigheden ontwikkelen die dit mogelijk maken, ervaren en oefenen hoe je dit kunt doen;
  • op snelle en effectieve wijze inzicht wilt krijgen in specifieke thema’s qua werk en leven, die je welzijn, geluk of functioneren beïnvloeden of veel energie vragen. Je wilt zelf ervaren waarom dit gebeurt en wat je volgende stap kan zijn om verder te ontwikkelen of te transformeren.

Ik bied in mijn workshops precies die elementen, die ervoor zorgen dat jij de volgende stap zet, verlangen vorm geeft en je doelen bereikt. Zo ontstaan ervaringen die een diepe en blijvende indruk achterlaten.

Alle onderdelen van de workshops worden voor 1-op-1 coaching en groepen aangeboden.

Ik doe dit voor bedrijven en particulieren en altijd op maat qua inhoud, tijd en beschikbare middelen.

Bel of mail voor een kostenvrij kennismakingsgesprek.  We verkennen je vragen en behoeften. Ik eindig het gesprek met een kort voorstel over de mogelijke aanpak. Thuis denk je erover na, vraagt gelijk om een offerte of meldt je aan voor een workshop.  Daarna gaan we samen aan de slag.

Marktpresentatie en solliciteren

praktische, heldere werkvormen en informatie om presentatie, netwerk- en sollicitatie skills te vergroten

Workshop WIYS met werk

verrassend effectieve verkenning van werk- en ontwikkelingsvragen, versterkt ontwikkeling en geeft zicht op de volgende stap.

WIYS met leven

persoonlijke- en levensthema’s uitdiepen, ervaren en een plek geven, waardoor je verder kunt

Volgende stap?

Neem direct vrijblijvend contact met mij op.

Contact opnemen