Klanten aan het woord

Hier volgen uitspraken van een aantal cliënten over de resultaten van hun traject

Tea is een sensitieve coach die doordringt in de dieperliggende oorzaken van waarom je soms  denkt niet verder te komen op je werk of in persoonlijke situaties. Tea brengt op vriendelijke en respectvolle wijze oorzaken van obstakels op je weg aan het licht en zorgt voor helderheid in waar je naar toe wilt.

Ik weet nu dat het leven je het juiste brengt om verder te komen, ook al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo. 

Bedankt Tea voor fijne gesprekken, samen WIYS en het mooie contact

Beleidadviseur Overheid over Coaching en WIYS

In de workshop WIYS heb ik zelf in mijn eigen lichaam kunnen ervaren waar zich verdriet had opgehoopt.  Ik had nooit gedacht dat ik dit zo goed en compleet zou kunnen voelen, dat ik me zo intens met mijn verdriet zou kunnen verbinden en me tegelijkertijd toch veilig kon voelen…en dat kan dus.  Er zijn een paar weken voorbij en langzamerhand veranderen mijn fysieke klachten en belemmeren me veel minder in mijn leven.  Ik ben er blij mee.

 

Deelnemer  Open Workshop WIYS 

Ik was me er niet van bewust dat mijn eigen communicatie de oorzaak was van de weerstand. Ik heb ervaren via het Lopen (WIYS) waarom ik deed wat ik deed en ik heb geleerd dat ik op een andere manier kan communiceren. ‘T is veel effectiever zo en het voelt beter voor mij en de ander.

Docent Hogeschool over Personal coaching en WIYS

Tot mijn tanden gewapend wilde ik na 24 jaar dienstverband de strijd aangaan met mijn werkgever. Achteraf gezien was ik het contact met mezelf kwijt geraakt, de ander had de macht. In dit traject heb ik mezelf losgeweekt van mijn werk; ik heb de man teruggevonden die trots is op wat ‘ie kan. Ik handel weer zelf, daar is geen strijd meer voor nodig

Professional Healthcare over Coaching en Loopbaanbegeleiding

Tea is voor mij de ideale coach. Inhoudelijk, zakelijk, betrokken, altijd nieuwsgierig naar jou, op zoek naar ontwikkelingen en nieuwe inzichten. En met humor en hart en ziel!

Directeur/bestuurder over Personal Coaching

Ik was vergeten hoe je “nee” zegt. Verhard en opgebrand ben ik aan een proces van zelfinzicht en reflectie begonnen. Vitaler, met veel meer eigenheid en bewegelijkheid ben ik recent gestart in een bestuursfunctie

CEO metaalindustrie over Coaching en Outplacement

Tea haar integratieve- en holistische aanpak sprekt mij heel erg aan. De hele mens staat centraal. Mensen met verschillende achtergronden en persoonlijkheden begeleidt ze heel respectvol en met compassie. Heel bijzonder is ook haar manier van confronteren, waarbij dit met genoemde respect en compassie gebeurt, waardoor de gecoachte zelf een verandering bewerkstelligt die anders niet was opgetreden. Het noodzakelijke extra inzicht ontstaat zo ‘spontaan’. Wanneer u met loopbaan vragen zit en een betrokken en zeer ervaren coach zoekt bent u bij Tea aan het juiste adres

Jongeren Coach/Life Coach over Coaching en WIYS

We hadden niet door dat we allen een eigen, een andere kant op keken, tot Tea het ons liet ‘zien’ in een opstelling.  Leren kijken naar je eigen gedrag en dat van een ander was niet makkelijk. We hebben gezien hoe we de verbinding terug kunnen vinden,  elkaar kunnen versterken, wat ons succesvol maakt en hoe we dat kunnen herhalen.

Managementteam overheid over Team coaching

In de 2 daagse WIYS workshop heb ik een goed inzicht gekregen in de kracht, de eenvoud en de diepe werking van WIYS, voor mezelf en voor anderen.  Ik had al langere tijd een terugkerende zware droom waarover ik meer wilde weten.  Na een verhelderende uitwisseling vooraf met Tea,  ben ik zelf gaan Lopen wat de droom me wilde vertellen.  Heel bijzonder, veel emoties kwamen daar boven waarvan ik niet wist dat ze er waren…in mijn lichaam bleek informatie aanwezig, een soort film, een verhaal dat mijn lichaam te vertellen had.  Door de aandachtige begeleiding van Tea en haar vragen over hoe ik en mijn lichaam zich voelden, werd ik me van van alles bewust en kon het uiten, door de huilen, bewegen, spreken en meer. Het was zo fijn dat het ‘eruit’ kon, dat ik, mijn ziel zich konden uiten ook.  En nu, weken verder, is er veel meer rust in mijn lichaam en zeker ook in mijn nachten.

Deelneemster WIYS in Praktijk

De klant bedienen ja, elkaar bedienen nee. Zo zijn we gestart. We hebben onszelf laten zien en op een andere manier leren kennen in de teambijeenkomsten. Door systemisch te kijken hebben we kunnen ervaren hoe goed we samen oplossingen kunnen vinden door elkaar de consulteren en adviseren.  Competitie konden we loslaten, dat bleek een oud patroon. Zelf doen en verantwoordelijkheid nemen is nu leuker en wordt gewaardeerd!

Medewerker serviceteam over Workshop Team Coaching

Loopbaanbegeleiding bij Tea is anders dan anders en gelukkig maar.  Geen eindeloze testen, vragenlijsten en onderzoeken.  “Wie je bent, wat je kunt en waarvoor jij hier op aarde bent, het woont allemaal al in jou” zei Tea.  Dat zij  handelt en coacht vanuit dit weten gaf me vertrouwen, mijn gevoel van waarde en trots zijn op mezelf kwamen terug. Aandacht voor mijn lichaam, mijn hart, mijn herstel tijdens die wonderbaarlijke en ook leuke WIYS workshops, waardoor ik mezelf en alles wat me pijn deed kon ervaren en ook helen. Weer mogen dromen, verbinden met wat ik wil en dat dan kunnen en durven neerzetten in de buitenwereld, daar faciliteert Tea bij op alle mogelijke manieren.   Dat gaf me wat ik nodig had om bij mezelf thuis te komen en voor mezelf te beginnen.

 

Verpleegkundige over Coaching en WIYS  bij Re-integratie 2e spoor

Ik kan Tea van harte aanbevelen als coach in de breedste zin van het woord. Ik heb twee keer gebruik mogen maken van haar diensten en beide ervaringen waren zowel op werk- als persoonlijk vlak transformerend. Tea heeft een betrokken en empathische stijl die zowel confronterend als begripsvol is. Ze kijkt naar het gehele ‘plaatje’en doet daardoor zinvolle interventies die een diepgaande verandering teweeg brengen. Ze zorgt voor een veilige setting waardoor ik me kan openstellen en we op zoek kunnen naar de bron van wat er op dat moment niet lekker loopt in mijn (werk) leven. Door haar praktische instelling blijft het niet alleen bij zoeken, maar krijg ik in elke sessie weer inzichten waar ik wat mee kan om de huidige situatie te verbeteren.

Ben je op zoek naar een coach die jou de inzichten en tools kan geven om een verandering aan te brengen in je leven, dan ben je bij Tea Brilman op het goede adres!

Coach en HR Professional over Personal Coaching en WIYS

Na jaren “trouwe dienst” was het ontslag een schok en ik was het slachtoffer. Ik heb geleerd om uit deze rol te stappen en me weer ondernemer van mijn eigen toekomst te voelen. Ik was en ben nog steeds verrast over de kracht die in me woont en de manier waarop ik me nu kan bewegen op de arbeidsmarkt: netwerken, social media. Ik heb het allemaal leren inzetten en heb mijn bestemming als bewindvoerder en budgetcoach gevonden.

Medewerker Gemeentelijke Overheid over Ontslagbegeleiding en Outplacement

Na 15 leven en werken in het buitenland heb ik geleerd hoe ik mezelf kan presenteren op de Nederlandse arbeidsmarkt . Ik heb de markt bewerkt en een baan gevonden die past bij mijn talenten en mijn levenservaring ofwel ik heb mijn goud gevonden

Beleidsmedewerker verslavings zorg over Outplacement

Vanuit liefde voor mijn vak, was ik gericht op de inhoud en het onderwijsproces. Ik kreeg ordeproblemen in mijn klas en studieresultaten van leerlingen liepen terug. In de begeleiding heb ik ontdekt dat mijn passie voor ontwikkeling van jonge mensen was ondergesneeuwd. In contact met mezelf en mijn leerling is orde minder een issue en is er meer tijd om samen te leren.

Docent VO over Personal Coaching

Het heeft me geholpen om te leren ook zaken over te dragen aan anderen en niet alles meer zelf te willen doen. Ik zie nu meer dan voorheen en stel meer vragen voordat ik zelf invul. Dit samen-zijn met anderen is het stukje zingeving dat ik miste.

Ondernemer MKB over Management Coaching

Ik wist niet wat mij remde en waarom ik niet kon doorgroeien, nu zie ik wat ik deed, hoe ik de deelnemers en medestanders onvoldoende betrok, zeg maar dat ik te gesloten was. Ik ben nu zoveel vrijer en effectiever, heb ook nog eens meer tijd over voor leuke zaken.

Internationaal ondernemer over Management Coaching/Loopbaanadvies

Volgende stap?

Neem direct vrijblijvend contact met mij op.