Tea Brilman

In beweging voor een leven dat werkt

aaIn beweging voor een leven dat werkt.  Dit is de rode draad door mijn werk en leven. Ik heb ook niet altijd geweten wat voor mij werkte, hoe ik in beweging kon komen, mijn ervaringen kon verwerken en  mijn levensbestemming kon vinden. Studie, onderzoek, werk- en levenservaring, personal coaching, vallen en opstaan, ik heb het allemaal zelf mogen ervaren.

Tea Brilman

Coach, adviseur, facilitator en trainer

Geboren en opgegroeid in het prachtige Twentse Landschap, ontstond tijdens de middelbare school geen bewust inzicht in hoe ik werk en leven wilde invullen. Ik besloot om te bewegen en het leven te leren kennen door te reizen en te werken in het buitenland. Na mijn 20e is via een proces van reflectie, zelfinzicht, vallen, opstaan, bewustwording en transformatie de vrouw, mens en professional tot bloei gekomen, die jij vandaag ontmoet.

Vanuit vertrouwen verbinden, communiceren en verlichten is wat mij leidt. Een betere wereld met meer liefde en minder leed, is waar ik voor leef en werk. Dit doe ik al ruim 30 jaar in mijn praktijk als coach, facilitator, trainer en adviseur voor mens en organisatie. Mijn kracht hierbij is de balans tussen empathie, liefde voor mensen, deskundigheid en werk- en levenservaring.

Mijn eclectische stijl is ontstaan door een breed pallet qua interesse en ontwikkeling. Na mijn studie Arbeidsmarktpolitiek en Human Development volgt jarenlange ervaring in overheid en bedrijfsleven als begeleider van mens- en organisatieprocessen. Opleiding en training in Systemische- en Traumabegeleiding, Familieopstellingen, Energetisch Lichaamswerk en One-ness verrijken mijn leven, voeden mijn spiritualiteit en verdiepen mijn werk

Wanneer ik in 2015 met een nieuwe systemische coachingsmethodiek genaamd WIYS Walking In Your Shoes, voelt dat als “thuiskomen” en ik ga als Internationaal Gecertificeerd Facilitator aan de slag. Mijn bevlogenheid  en de behoefte om de WIYS Methodiek met zoveel mogelijk mensen te delen, resulteert het vormgeven van het platform www.WIYS.nl , de ontwikkeling van heerlijke workshops, een Ervaringsprogramma voor WIYS Facilitators in Nederland en vele andere mooie activiteiten.

 

Voor degenen die willen weten hoe mijn pad precies is verlopen staan hieronder nog wat details

Werk

1995 – heden: Zelfstandig ondernemer als Coach, Loopbaanadviseur, Facilitator en Trainer. Begeleiding, advisering en training voor particulieren, organisaties en professionals/managers met werk- en levensvragen.

2015 – heden: Ambassadeur, Facilitator en trainer WIYS in Nederland. Introductie, toepassing en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken van een nieuw systemische coachingsmethodiek Walking In Your Shoes, voor particulieren, professionals en organisaties.

2003 – 2016: Loopbaanadviseur, coach en trainer voor Carrière Switch. Begeleiding, advisering en training voor mensen met loopbaan, werk- en re-integratievragen.

2003 – 1998: Adviseur Management Development Hanzehogeschool Groningen. Ontwikkeling en uitvoering competentie- en MDbeleid voor bestuur en management. Managementcoaching bij ontwikkeling, loopbaan- en functioneringsvragen.

1998 – 1988: Hoofd Personeel en Organisatie Bestuursdienst Gemeente Groningen. Ontwikkeling en realisatie van allround P&O-beleid. Begeleiding en coaching management en medewerkers bij ontwikkeling- en functioneringsvragen.

1988 – 1978: P&O-adviseur, planner en procesbewaker voor diverse werkgevers in profit en non-profit sector.

Opleiding

2019 – WIYS Walking in Your Shoes Internationaal Gecertificeerd Trainer                                                                                                                                                                        2016 – WIYS Walking In Your Shoes Internationaal Gecertificeerd Facilitator
2012 – Trainer Rots en Water
2005 – Systemisch coach en Familieopsteller
1996 – Post HBO Integrale Management Leergang.
1992 – Arbeidsmarktpolitiek en Human Development

Professionalisering
2015 – Walking in your Shoes basis
2013 – Systemische verwerking trauma en ziekte
2012 – Leergang HSP bij kinderen en volwassenen
2011 – Q4 profiler; instrument voor gedrag-, drijfveren en waardeanalyse
2010 – Zelfstandig ondernemerschap en personal branding.
2009 – Systeemopstellingen en individuele begeleiding.
2008 – Reiki 1-2 en energetisch werken.
2004 – Basisopleiding Familieopstellingen.
2002 – Past Reality Integration (PRI).
2000 – Leergang Competentiemanagement.
1998 – Coaching, supervisie en methodische werkbegeleiding.
1998 – Gedragsanalyse, Management Development Instrument (MDI).
1997 – Conflicthantering en bemiddeling.

Volgende stap?

Neem direct vrijblijvend contact met mij op.