Workshops WIYS, Walking In Your Shoes

Kies voor deze route wanneer je vragen en thema’s op een liefdevolle systemische wijze direct wilt verkennen, effectiviteit en ontwikkeling wilt bevorderen en dé coachings methode van de toekomst wilt leren kennen

WIYS betekent Walking In Your Shoes. Het is een bijzonder effectieve diepwerkende moderne methodiek, die in Amerika al ruim 30 jaar wordt ingezet door coaches, begeleiders en therapeuten.  Als internationaal gecertificeerd Facilitator heb ik samen met Particolare Trainingen & Opleidingen deze methodiek in Nederland geïntroduceerd en het WIYS Nederland opgericht.  In al het werk wat ik doe ben ik nauw verbonden met de founder Joseph Culp van het WIYS Institute of America. 

De WIYS methode rust op waarden als zachtheid, geweldloosheid, compassie en mindfullness.  Veel methoden zijn gericht op het hoofd en waarnemen met onze basiszintuigen. WIYS combineert zintuigelijk waarnemen met lichaamswijsheid, innerlijk weten en invoelend vermogen. Het is een integratieve, holistische vorm van systemisch werken, die persoonlijke groei  en ontwikkeling bevorderd. Voor meer informatie over de methodiek verwijs ik naar mijn site www.wiysnederland.nl

Kies voor één van de WIYS Workshops wanneer je:

 • onder begeleiding deze persoonlijke, zuivere, diepwerkende en effectieve methodiek wilt ervaren en je wilt verdiepen in thema’s uit werk en leven;
 • op een liefdevolle manier in beweging wilt komen, waardoor lichaamswijsheid, innerlijk weten en invoelend vermogen zich tonen.
 • inzicht wilt vergroten en patronen, gewoonten en belemmeringen;
 • jezelf wilt voeden in persoonlijke groei, door negatieve ervaringen te verwerken en een plek te geven;
 • de essentie van jouw vraag, jezelf en/of je omgeving wilt ervaren, bewust zijn wilt vergroten en uit belemmerende concepten en percepties wilt stappen;
 • nieuwe bewegingen mogelijk wilt maken en wilt ervaren welke dit zijn en wat daarvoor nodig is en hoe het voelt om het aan te gaan.

Ik bied in mijn workshops precies die elementen, die ervoor zorgen dat jij de volgende stap zet, verlangen vorm geeft en je doelen bereikt. Zo ontstaan ervaringen die een diepe en blijvende indruk achterlaten.

Alle onderdelen uit de workshops worden voor 1-of-1 coaching en groepen aangeboden.

Ik doe dit voor particulieren en bedrijven en altijd op maat qua inhoud, tijd en beschikbare middelen.

Bel of mail voor een kostenvrij kennismakingsgesprek.  We verkennen jouw vragen en behoeften. Ik eindig het gesprek met een kort voorstel over de mogelijke aanpak. Thuis denk je er over na, vraagt gelijk om een offerte of meldt je direct aan voor een workshop.  Daarna gaan we samen aan de slag.

 

AANBOD WIYS WORKSHOPS

WIYS met werk

Voor jou de juiste keuze, wanneer je werk en loopbaan gerelateerde thema’s wilt uitdiepen en ervaren hoe jouw volgende stap eruit kan zien. We laten theorie en techniek los in deze workshop en gaan via de WIYS methodiek inzicht vergroten.

Je kunt hele diverse vragen, thema’s en situaties inbrengen.  Hier een weergave van de mogelijk situaties en thema’s.

 • Hoe zou het zijn om meer leiding te geven of die managementfunctie te accepteren.
 • Hoe komt het dat ik mijn werk niet meer leuk vindmen er toch in blijf zitten.
 • Wat is de blokkade die ik telkens voel in samenwerking met mijn baas of met mijn collega.
 • Ik werk eigenlijk te veel en te hard, waarom eigenlijk en hoe kan dit anders.
 • Mijn onderneming is succesvol, welke stappen heb ik nodig om uit te breiden.
 • Wat betekent dit ontslag voor mij, wat heb ik nodig om dit werk los te laten en verder te gaan.
 • Ik mag me verder ontwikkelen in werk en merk dat ik er niet toe kom om stappen te zetten, ik wil ervaren hoe dit zit.
 • Wat is mijn relatie met geld en succes.

Je gaat met WIYS met Werk ontdekken welke stappen je kunt zetten,  kracht kunt vergroten en hulpbronnen kunt inzetten om dichter bij jouw verlangen en doelen te komen.

 

WIYS met Leven

Voor jou de juiste keuze, wanneer je persoonlijke- en levensthema’s wilt uitdiepen en ervaren hoe jouw volgende stap eruit kan zien. We laten theorie en techniek los in deze workshop en gaan via de WIYS methodiek inzicht vergroten.  De vragen, thema’s en situaties die je kunt inbrengen zijn heel divers. Hier een weergave van de mogelijke situaties en thema’s.

 • Jouw relatie met geliefden: partner, kind, ouder(s), broer (s), zus(sen) en anderen.
 • Situaties, gebeurtenissen, ervaringen die zich in jouw familiesystemen voordoen en die je wilt verkennen.
 • Ziekten en de symptomen, die in jouw leven of dat van je geliefden zijn gekomen.
 • Geldzaken: het geld komt niet of verdwijnt te snel of jouw mogelijk fixatie op geld.
 • Bedrijf en ondernemen: wel of niet samenwerken met partners, investeringen wel of niet doen, strategische keuzes, visie- en beleidsontwikkeling.
 • Succes: hoe ervaar je dat, vergroot je het, kan jij je succesvol voelen en nemen wat je toekomt.
 • Archetypen: hoe voelt de kracht van de Ridder om jouw te steunen, de Clown om te kunnen relativeren, de energie van de Rechter om je te sterken in beslissingen, het vermogen van de Ster om aandacht te durven nemen, de Magiër om meer te kunnen ontvangen van de wonderen van het leven.
 • Dromen en de boodschap die ze jouw willen brengen.
 • Levensdoelen- en beslissingen:  wanneer je in het hier en nu niet kunt ervaren wat je leidt in dit leven,  met je hoofd vastloopt in essentiële beslissingen en graag wilt voelen hoe je verder kunt bewegen en stappen kunt zetten

Je gaat met WIYS met Leven ontdekken welke stappen je kunt zetten,  kracht kunt vergroten en hulpbronnen kunt inzetten om dichter bij jouw verlangen en doelen te komen.

Volgende stap?

Neem direct vrijblijvend contact met mij op.

Contact opnemen